Hvor blir varene mine sendt fra?


Når du handler hos oss handler du fra N-Tek AS kjeden, fra vår fysiske butikk og lageret i Polen. På den endelige ordrebekreftelsen din kan du under hvert produkt se når det sendes.  

 

Hvor er ordren min? 


Dersom ordren din er sendt med sporing vil du motta et sporingsnummer sammen med den endelige ordrebekreftelsen din, slik at du kan følge pakken. Vennligst merk at butikken har opphenting/levering av pakker på ulike tidspunkt, og at det derfor kan ta noen dager før pakken kan spores. Finner du ikke ditt sporingsnummer er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. 


 

Leveringen tar normalt mellom 3-10 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss.

Dersom vi ikke har varene dine i butikken i Vikøyri, vil vi sende de fra lageret i polen, varene blir fraktet derifra 1 gang i uka (Fredag) og det tar 1 til 2 dager før vi får de i butikken, etter vii har mottatt dine varer vil vi sende de med Bring på samme dag. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. Vennligst merk at det kan gå opptil to dager før pakken din er registrert hos Bring. Vi ber deg også være oppmerksom på at Bring ikke leverer pakker i helgen eller på helligdager.  

 

Hvilke leveringsmuligheter har jeg?

Hente i butikk:  Du kan hente ordren din gratis i butikken. Du vil her motta en mail du viser i kassa når du henter pakken din. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hentes. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. NB! Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut - og legitimasjon må fremvises.

Pakke til hentested - Posten/Bring: Når du handler hos oss får du fri frakt over 3000kr. "Pakke til hentested" fra Posten sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor. Du mottar SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret. Vi ber deg være oppmerksom på at Posten ikke leverer pakker i helgene eller på helligdager. Ta alltid med gyldig ID og pakkenummer når du skal hente pakken din.